Top
  >  Ontmoetingen   >  Imard
Ontmoeting met Imard

Imard hebben we in Boedapest leren kennen. We hadden op social media een oproep gedaan voor een slaapplek. Imard was iemand die had gereageerd op ons oproepje alleen toen was het niet meer nodig omdat we al bij Monique terecht waren gekomen. Hij bood ook aan om een fietstour door de stad te geven maar ook daar was Monique hem in voor. Wel hadden we afgesproken om bij het bedrijf van de fietstours elkaar te ontmoeten nadat we beiden onze toer gedaan hadden. Wij deden een toer mee met Monique en Imard gaf zelf ook een toer.

 

Imard was net als ons ook in de twintig en we hadden na de rondleiding meteen een leuk spontaan gesprek. Het klikte goed, dus we vroegen of hij met ons mee wilde lunchen in de stad. Dat zag hij wel zitten en we hebben met zijn drieën gezellig geluncht. Ook was er al afgesproken dat we ’s middags met Monique, Imard en de man van Monique wat gingen drinken.

 

’s Middags tijdens het drankje kwam het uitgaansleven van Boedapest ter sprake en eigenlijk stond het natuurlijk al lang in de sterren geschreven dat we dit met Imard moesten gaan ervaren. Er was dan ook niet veel overtuigingskracht nodig om ons naar de stad te lokken en voordat we het wisten was het besloten. We gingen eerst thuis bij Monique wat eten om vervolgens de taxi naar het centrum te nemen om Imard en zijn vrienden op te zoeken.

 

In het centrum hebben we eerst Imard zijn vrienden leren kennen. Een leuke groep jongens waar het al snel mee klikte en we lekker konden ouwehoeren. Na een drankje op het terras was het tijd om de clubs op te zoeken. Wat opviel hier tijdens het stappen is dat iedereen heel erg zichzelf kon zijn. Het maakte niet uit hoe je danste en hoe je eruitzag als je het maar naar je zin had. Het gaf een onwijs ontspannen sfeer en het was fijn om mee te maken. Imard en zijn vrienden hebben ons op een leuke manier het nachtleven van Boedapest laten zien.

post a comment