Top
Achtergrond Bikkels on Bikes

Sponsor ons

Help jij ons onderweg naar vietnam?

Onze reis naar Vietnam is tot nu toe al een onwijs avontuur. We vinden het erg leuk om dit avontuur samen aan te gaan en jullie ondertussen te updaten met alles wat wij meemaken! Voordat wij aan de reis begonnen, hebben wij uiteraard veel gespaard. Toch kan de reis soms duur zijn en af en toe vinden wij het toch erg lekker om in een warm bed te slapen of een lekkere maaltijd te kunnen eten. Een beetje proeven van de lokale lekkernijen toch?! 

Denk jij nou, ik wil die jongens best een handje helpen? Dat kan! Door de QR-code hiernaast de scannen of door op de link te klikken kan jij een kleine bijdragen doneren aan ons. Laat ook een leuk berichtje achter waarvoor jij hebt gedoneerd! Wil je ons graag een biertje geven, een lekkere maaltijd, een warm bed of ben je enthousiast over onze avonturen? Wij horen het graag! Namens ons, Rick en Sven, alvast bedankt!
Bikkels on Bikes op de fiets naar Vietnam sponsoren

Sponsor ons met jouw bedrijf!

Rick & Sven samen op de foto Bikkels on Bikes

Het is mogelijk om ons te sponsoren! Onlangs hebben wij ons shirt een update gegeven, en deze zullen wij vanaf Istanbul gaan dragen met veel nieuwe (en al bekende) sponsoren die ons een handje helpen tijdens de reis. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden om ons te sponsoren met jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een mailtje (info@bikkelsonbikes.nl) of vul het het onderstaande contactformulier in!