Top
Achtergrond Bikkels on Bikes

Sponsor ons

Help jij ons onderweg naar vietnam?

Onze reis naar Vietnam gaat een fantastisch avontuur worden. We vinden het onwijs leuk om dit avontuur samen aan te mogen gaan en jullie ondertussen te updaten met alles wat wij meemaken! Voordat wij aan de reis begonnen, hebben wij uiteraard veel gespaard. Toch kan de reis soms duur zijn en af en toe vinden wij het toch erg lekker om in een warm bed te slapen of een lekkere maaltijd te kunnen eten. Een beetje proeven van de lokale lekkernijen toch?! 

Denk jij nou, ik wil die jongens best een handje helpen? Dat kan! Door de QR-code hiernaast de scannen of door op de link te klikken kan jij een kleine bijdragen doneren aan ons. Laat ook een leuk berichtje achter waarvoor jij hebt gedoneerd! Wil je ons graag een biertje geven, een lekkere maaltijd, een warm bed of ben je enthousiast over onze avonturen? Wij horen het graag! Namens ons, Rick en Sven, alvast bedankt!
QR code Sponsor ons bikkels on bikes in April

Sponsor ons met jouw bedrijf!

Rick & Sven samen op de foto Bikkels on Bikes

Wil jij graag jouw bedrijfslogo op ons shirt hebben? Dan kan je ons ook sponsoren! Ons shirt met jouw logo erop zal in al onze video’s goed te zien zijn. Gedurende de reis zullen we onwijs veel video’s maken voor onze social media. Vooral op TikTok en Instagram zijn wij erg actief. Op dit moment blijven onze volgers flink groeien! Denk jij nou: “Ik wil wel met mijn logo op de shirts van Bikkels on Bikes”? Stuur ons dan snel een mailtje! Aanmelden voor het plaatsen van een logo op ons shirt kan nog t/m 4 maart.

info@bikkelsonbikes.nl