Top
Achtergrond Bikkels on Bikes

FAQ

Veelgestelde vragen over onze reis naar vietnam

Waarom helemaal naar Vietnam? 🌍

Voor de loempia’s! We hadden bedacht dat we een verre reis wilden maken op de fiets. Vervolgens zijn we op Google Maps alsmaar naar rechts gaan scrollen om te kijken hoe ver we naar het oosten konden fietsen. Hierbij kwamen we uit op China en Vietnam en van deze twee landen werd het Vietnam omdat die ons leuker lijkt.

Waar gaan jullie slapen? 🤔

Om tijdens onze reis kosten te besparen, slapen we zo veel mogelijk in een tentje of bij mensen thuis. We gaan veel wild kamperen en zoeken daarvoor rustige plekjes op.

Wat eten jullie onderweg? 🍕

Veel! Heel veel! Op voorgaande reizen deden we 1 keer per dag boodschappen. Voor het ontbijt en de lunch hadden we iets van broodjes. Dit is vaak met het ontbijt boterhammen en daarna met de lunch wat luxe broodjes en een stokbrood met dip. Voor het avondeten hebben we kookspullen mee en maken we maaltijden met veel koolhydraten.

Kan ik jullie reis volgen? 📷

Dat kan zeker! Hier op de website houden we een blog bij. Op Instagram en TikTok zijn we te vinden via @bikkels_on_bikes

Hebben jullie al eerder zo’n reis gemaakt? 🚴🏻

Jazeker! We hebben vóór onze reis naar Vietnam vier fietsvakanties gedaan. De eerste keer zijn we van ons huis in Nederland naar Oostenrijk gefietst in één week. De tweede fietsvakantie was in Engeland en Schotland. Dit was de koudste vakantie! De derde fietsvakantie was twee weken door het prachtige Noorwegen en de laatste was twee weken door de Pyreneeën. Ook voor deze vier fietsavonturen hebben wij een leuke blog geschreven!

Hoe betalen jullie deze reis? 💸

We hebben beide geld gespaard om deze reis te kunnen betalen. We hebben uitgerekend dat we qua eten en drinken prima van 10 euro per dag kunnen leven. Toch vinden wij het ook leuk om een keer uit eten te gaan, ander lekker eten te halen, in een warm bed te slapen of om een lekker biertje te drinken. Vind je het leuk om ons een handje te helpen met een kleine bijdrage? Dan kan dat! Op onze website is het ook mogelijk om te doneren.