Top
  >  Ontmoetingen   >  George
Ontmoeting met George

Voor het vinden van slaapplekken bij mensen thuis gebruiken wij Warmshowers. Hierop stellen andere mensen, meestal fietsers, hun huis ter beschikking om te komen logeren. Onze eerste succeservaring hiermee was bij George in Leipzig. George was nog niet zo lang bezig met fietsen en had zich net aangemeld op het platform Warmshowers. Het was voor George ook de eerste keer dat er mensen bij hem bleven slapen. Hij had nog geen plannen voor het avondeten waarop wij hadden voorgesteld om te koken. We vonden het leuk om oerhollandse pannenkoeken te maken.

 

De binnenkomst bij George voelde nog wat onwennig. Hij was super benieuwd naar onze reis en wilde van alles weten. Wij wilden eigenlijk eerst onze spullen wassen, vervolgens koken en dan uitgebreid kletsen. We hadden een goede dag gefietst dus we hadden honger. Tijdens het koken van de pannenkoeken was er tijd om te kletsen en Rick en ik gingen om en om douchen. George werkte in de civiele techniek en hielp bij het ontwerpen van bruggen.

 

George woonde alleen en ik vind het gaaf dat hij dan zomaar twee vreemde jongens voor een nacht in huis neemt. We werden goed verzorgd en het was van beide kanten een fijne eerste ervaring met Warmshowers. We hebben warm gegeten, warm gedoucht, warm geslapen, de kleren zijn weer gewassen en we hebben onze spullen weer opgeladen. Ideaal!

post a comment