Top
  >  Reis naar Vietnam   >  De fam weer zien in Istanbul
De fam weer zien in Istanbul met Bikkels on Bikes - 4

Drie maanden zijn we al onderweg en heb ik het gezin al niet gezien. Zij zien mij dagelijks in de filmpjes, hierdoor voelt het voor hen minder als weg van elkaar zijn. Ik (Sven) heb het vaak te druk om aan thuis te denken. Onderweg maken we iedere dag zoveel mee dat ik niet heel veel aan thuis denk om eerlijk te zijn. We hebben wel bijna dagelijks appcontact en we bellen een keer in de week uitgebreid om bij te kletsen. Door het regelmatige appcontact en het bellen mis ik ze gek genoeg minder dan gedacht. Ik had het niet perse nodig om ze weer te zien in Istanbul. Maar als ze er zijn is het wel onwijs leuk en fijn om ze even een goede knuffel te geven.

 

Vanaf het begin van de reis wist ik al dat mijn zusje en haar vriend ons kwamen opzoeken in Istanbul. Tijdens de reis heeft mijn vader uiteindelijk ook besloten om mee te gaan, super leuk! We blijven 4 dagen in Istanbul om tijd met elkaar te hebben. We bezoeken dingen zoals de big bazaar, de blauwe moskee, doen we een boottocht en nog meer. Het is tijd voor ontspanning en Istanbul voelt ook echt als een weekend weg. Het is gezellig dat Rick en Felix er ook bij zijn. Het is heel fijn om te zien dat het tussen het gezin en Felix ook erg goed klikt. Niet dat ik mij daar zorgen om maakte maar het is toch altijd even afwachten hoe dat gaat.

Sven ziet de fam weer in Istanbul - 2
Sven ziet de fam weer in Istanbul - 3

In Istanbul ontmoeten we ook weer de groep fietsers waarmee we eerder hadden gefietst. In totaal hadden we negen fietsers verzameld om een drankje te doen. De fam ook gezellig erbij en met z’n allen ouwehoeren en voetbal kijken. Daarna voor de zekerheid nog naar de kroeg gegaan, menig fietser zien sneuvelen en de zon weer op zien komen. De stad Istanbul zelf is vooral heel druk. Het is ook de drukte die de stad een bepaalde charme geeft en de stad mooi maakt. Na de drukte was het tijd om verder te gaan, weer de rust van het kamperen opzoeken. Afscheid nemen van het gezin blijft lastig, ook omdat ik weet dat ik ze nu echt heel lang niet ga zien. Maar aan de andere kant waren deze eerste drie maanden geruststellend en weet ik dat het fijn is hoe het tot nu toe ging.

Comments:

  • Judith

    juli 24, 2024

    Nice family❤️

    reply...
  • Inge

    juli 24, 2024

    Fijn ze weer ff gezien te hebben.
    Alleen nu wel weer knallen om die Belgische meiden te achterhalen 🙂

    reply...
  • Leo

    juli 25, 2024

    Zet ‘m op helden! Tof om jullie te volgen. Grt Leo vd Meer, Rijpwetering

    reply...

post a comment