Top
  >  Reis naar Vietnam   >  Problemen met wielen op de post
Problemen met wielen op de post naar Bikkels on Bikes

Omdat er in Turkije regelmatig spaken kapot gingen, hadden we besloten om nieuwe wielen op te laten sturen. Het laatste land waar dat nog relatief makkelijk zou gaan is Georgië in Tbilisi. We hadden nieuwe wielen besteld en het zou twee weken duren voordat deze wielen zouden arriveren. Voor het opsturen hadden we een adres nodig en via via was het gelukt dat we de wielen mochten opsturen naar de Nederlandse ambassade in Tbilisi. We konden de zending goed volgen omdat we een track en trace hadden. De zending bleef maar op nog niet afgeleverd staan en inmiddels begonnen we ons zorgen te maken omdat we zelf ook al in Tbilisi waren. 

 

De eerste dagen in Tbilisi waren er vrienden van ons op bezoek. Tijdens deze dagen wilden we er nog niet te veel mee bezig zijn omdat we eerst met onze vrienden wilden genieten en omdat we dachten dat ze nog wel zouden komen. Toen onze vrienden eenmaal weer naar huis gingen waren de wielen er nog steeds niet dus het was tijd om actie te ondernemen. We gingen naar een postkantoor om te vragen of ze daar meer info konden achterhalen. Dat was mogelijk en al vrij snel kregen we te horen dat de wielen in Tbilisi waren maar bij een ander postkantoor. Wij natuurlijk naar dat andere postkantoor om te kijken of ze daar waren. In de postkantoren moet je een nummertje trekken voor wanneer je aan de beurt bent. In dit postkantoor duurde het op het moment dat wij er waren behoorlijk lang maar goed we zouden onze wielen krijgen. Echter hier kregen we te horen dat de wielen er wel waren maar dat we ze niet mee konden krijgen.

Problemen met wielen op de post naar Bikkels on Bikes

We konden de wielen niet mee krijgen omdat ze eigenlijk voor de ambassade bedoeld waren. Lang geprobeerd en ook met de ambassade contact gehad maar het was echt niet mogelijk om ze mee te krijgen. De volgende dag moesten we opnieuw terugkomen met iemand van de ambassade om het allemaal te regelen. Gelukkig was er iemand van de ambassade in de gelegenheid om ons te helpen de volgende dag. Met hulp van de ambassade en een hoop formulieren en tijd was het dan eindelijk zo ver. We hadden onze nieuwe wielen! Tijdens het in elkaar zetten kwamen we erachter dat Rick zijn tandwielen achter niet op het wiel pasten. Hierdoor zijn we de volgende dag nog bezig geweest om dat weer op te lossen. Het was een hoop geregel en gedoe maar we kunnen nu weer op avontuur met sterkere wielen.

Problemen met wielen op de post naar Bikkels on Bikes

post a comment