Top
  >  Ontmoetingen   >  Adriana
Onze ontmoeting met Adriana in Turkije

Op Instagram waren we benaderd of we in Antalya een massage zouden willen. Beide hadden we nog nooit een massage gedaan, maar we stonden er wel voor open om het te proberen. Degene die dit aanbood was Adriana, zij woont in Antalya en heeft haar eigen praktijk. We hadden heel brutaal gevraagd of ze ook een slaapplek had, maar dat was in eerste instantie niet helemaal duidelijk. Eenmaal in Antalya aangekomen ontmoeten we Adriana in een tandartsenpraktijk waar ze veel mee samenwerkt. Ze heeft namelijk ook een bureau waarbij mensen vanuit Nederland en België naar Turkije komen voor hun tanden. Het laten doen van je tanden is hier namelijk een stuk goedkoper en het personeel is net zo kundig als in Nederland. Het is werkelijk een prachtige praktijk waar we binnen lopen en hier maken we kennis met Adrianna.

 

Adriana werkt samen met een hotel voor de mensen die overkomen vanuit de Benelux. Met dit hotel heeft ze geregeld dat wij daar drie nachtjes kunnen slapen. Super leuke verrassing en daardoor hebben wij de tijd om meer van Antalya te zien. Diezelfde middag van aankomst laten we ons masseren, een unieke ervaring voor ons. Even helemaal tot rust komen, ontspannen, en zorgen dat je niet in slaap valt. De derde dag heeft Adrianna geregeld dat onze tanden gecontroleerd worden. Super fijn, want anders was dat waarschijnlijk een jaar niet gebeurd. Zowel Rick als ik kwam door de keuring zonder gekke dingen. Ik kreeg complimenten over het poetsen en dat was iets waar ik toch wel erg blij mee was. Je bent een jaar van huis, eet vrij veel suiker en weet niet hoe je gebit ervoor staat. Nu dus wel, en gelukkig goed! Diezelfde dag laten we ons nog een keer masseren, waarna we klaar zijn om de volgende dag weer op avontuur te gaan.

 

Tijdens ons verblijf in Antalya heeft Adrianna ons super fijn geholpen. Ze houdt ook van de gezelligheid om haar heen en vind het leuk dat we er zijn. Heel zorgzaam en ook oprecht geïnteresseerd in iemand zijn verhaal. Ik weet zeker dat als ik Adrianna over een jaar opbel, dat we weer net zo verder kunnen kletsen als dat we nu gedaan hebben. Adrianna, je bent een mooi mens en we hebben genoten van je!

Comments:

  • Petra

    augustus 25, 2024

    Jongens wat een geweldige ervaring. Je leest gewoon het genieten er van af, geweldig! Jullie volgen in de blogs en via Insta is top, iedere x een feestje. Wat een ervaring, wat een indrukken en wat een fijne ontmoetingen!

    reply...

post a comment